Premierul Viorica Dăncilă condamnă, într-o postare pe Twitter, atacul armat de la Strasbourg şi se declară profund întristată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Două persoane au fost ucise, iar alte zece rănite, în urma unui atac armat care a avut loc marţi seară, la Târgul de Crăciun, la Strasbourg.

Autorul atacului armat a fost identificat, a anunţat prefectura din Bas-Rhin, iar secţia antiteroristă a Parchetului Parisului, în relaţie cu Parchetul Strasbourgului, evaluează situaţia, relatează Le Figaro.

Forţele de ordine s-au mobilizat la Strasbourg, iar ministrul francez de Interne Christophe Castaner urmează să meargă la faţa locului, relatează Le Figaro.

Mai mulţi europarlamentari români sunt blocaţi, marţi seară, în sediul Parlamentului European din Strasbourg din cauza atacului armat. Aceştia au anunţat că li s-a transmis că nu au voie să iasă din clădire.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.