Ministrul propus la Fonduri Europene Marcel Boloş a primit aviz pozitiv miercuri,în comisiile parlamentare reunite. Şi Bogdan Aurescu, propus la Externe, a fost avizat pozitiv. De asemenea, ministrul propus la Economie - Virgil Popescu a primit aviz pozitiv în comisii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Boloş a primit 12 voturi ”pentru” şi 5 ”împotrivă”, existând şi cinci abţineri.

De asemenea, şi Bogdan Aurescu, nominalizat la Externe, a primit tot aviz pozitiv, în favoarea sa pronunţându-se 23 de parlamentari. De altfel, la toate cele trei audieri de până acum, Aurescu a fost avizat pozitiv.

Comisiile de specialitate au avizat şi numirea lui Virgil Popescu la Ministerul Economiei, cu 24 de voturi ”pentru”, 4 ”împotrivă”, 3 abţineri.

Joi este ultima zi de audieri pentru ministrii Cabinetului Cîţu. Mai trebuie să ajungă în faţa parlamentarilor ministrul Economiei Virgil Popescu şi cel de Interne, Marcel Vela.

La începutul săptămânii viitoare, urmează să fie stabilită data în care va avea loc votul de învestitură în plenul Parlamentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.