Ministrul Justiţiei acuză că oficialii europeni exprimă faţă de statul de drept din România îngrijorări „cu caracter preventiv, însă cu un puternic potenţial electoral” şi cere respectarea demnităţii şi a specificului naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu privire la îngrijorările exprimate de oficiali europeni, ministrul Justiţiei a spus că „îngrijorările sunt exprimate cu caracter preventiv, însă cu un puternic potenţial electoral”.

“Ca ministru al Justiţie, formulez o simplă şi respectuoasă solicitare, pe care în plan naţional am repetat-o de foarte multe ori şi m-aţi auzit, şi anume să ne cunoaştem, să ne respectăm competenţele, fie ele şi partajate, să ne respectăm demnitatea şi specificul naţional”, a spus Toader.

El a refuzat să facă alte comentarii cu privire la declaratiile oficialilor Comisiei Europene faţă de statul de drept din România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.