Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan arată, după ce Karl Nehammer, cancelarul Austriei, a postat un mesaj cu felicitări de Crăciun adresate ”tuturor creştinilor ortodocşi”, că ”un cancelar ar trebui să se documenteze înainte de a vorbi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, tocmai a postat un mesaj de felicitare cu ocazia Crăciunului, adresat «tuturor creştinilor ortodocşi». Îi poate spune cineva că nu toţi creştinii ortodocşi sărbătorim astăzi Crăciunul?”, a scris, pe Facebook, Siegfried Mureşan.

El a adăugat că ”un cancelar ar trebui să se documenteze înainte de a vorbi, pe această temă şi pe orice altă temă”.

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan afirma, săptămâna trecută, despre cancelarul Austriei, că ”tot ce face este doar pentru propria sa imagine în Austria”, iar faptul că va vizita Bulgaria pe 23 ianuarie nu înseamnă că Austria va ajuta Bulgaria. ”Sunt convins că în cadrul vizitei nu va face nicio promisiune Bulgariei, nu va face nicio declaraţie pozitivă privind Schengen, ci va continua cu discursului agresiv pe tema migraţiei”, spunea el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.