Lordul Primar al City-ului londonez, Andrew Parmley, va veni săptămâna viitoare la Bucureşti, în cadrul unui turneu mai amplu în regiune, a anunţat marţi, în deschiderea Profit Growth Forum organizat cu sprijinul BNR, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brumell.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lordul Primar se va întâlni cu reprezentanţi ai băncii centrale şi cu oameni de afaceri britanici.

”Avantajele City-ului pentru România sunt din ce în ce mai vizibile. Spre exemplu, listările duble la bursele din Bucureşti şi Londra pentru Romgaz în 2013, Electrica în 2014 şi Fondul Proprietatea în 2015. Noi vom continua să încurajăm astfel de listări”, a afirmat ambasadorul, conform Profit.ro.

Acesta a arătat că sunt mulţi români care lucrează în City şi că, în pofida Brexit-ului, aspiraţiile lor profesionale rămân legate de districtul financiar londonez, centrul financiar numărul 1 din lume, indiferent de ce se va întâmpla în următoarea perioadă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.