Preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, a participat la inaugurarea expoziţiei fotografice “Drumul european al R. Moldova”, la invitaţia europarlamentarului Eugen Tomac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, prezentă astăzi la inaugurarea expoziţiei fotografice “Drumul european al R. Moldova”. Parcursul european al R. Moldova, pas cu pas, se vede astăzi, în imagini, la Parlamentul European de la Bruxelles. Sunt profund onorat că preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a acceptat invitaţia mea de a participa la festivitatea de deschidere a expoziţiei. Îi mulţumesc pentru cuvintele calde adresate românilor prezenţi, dar mai ales pentru sprijinul, ajutorul şi implicarea sa în procesul deloc uşor al aderării R. Moldova la Uniunea Europeană”, a scris Tomac pe Facebook.
 
 
El precizează că expoziţia a fost organizată în colaborare cu Arhivele Naţionale ale R.Moldova prin implicarea directă a directorului Igor Caşu.
”Imaginile de arhivă din anii procesului de desprindere de URSS sunt un adevărat tezaur şi mă bucur că am reuşit împreună să mai facem un pas spre apropierea ţinutului minunat de dincolo de Prut de Europa, de România!”, conchide europarlamentarul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.