Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, vineri, Majestăţii Sale Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, un mesaj de condoleanţe, în urma atacurilor teroriste care au avut loc la Barcelona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În aceste momente de grea încercare, doresc să exprim solidaritatea deplină a României şi poporului român cu Regatul Spaniei şi întregul său popor. În faţa acestor noi tragedii, reiterez determinarea României de a coopera strâns şi a continua lupta împotriva terorismului. Acest act incalificabil ne arată în mod dureros, o dată în plus, că demersul comun al României şi al Spaniei de a înfiinţa o Curte Internaţională împotriva Terorismului trebuie urmărit cu şi mai multă determinare.”, se arată în mesajul preşedintelui Klaus Iohannis.

Totodată, preşedintele României a adresat sincere condoleanţe familiilor victimelor şi urări de însănătoşire grabnică celor răniţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.