Preşedintele Klaus Iohannis a transmis duminică un mesaj de condoleanţe, în urma dublului atentat care a avut loc sâmbătă, la Istanbul, soldat cu numeroşi morţi şi răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Condamn cu fermitate atentatele cu bombă care au avut loc sâmbătă noapte la Istanbul. Zeci de oameni nevinovaţi au fost omorâţi şi alte sute se luptă în continuare pentru viaţa lor din cauza unor acte de teroare premeditate, care au cutremurat încă o dată Turcia. Doresc să adresez condoleanţe familiilor victimelor şi să exprim solidaritatea noastră cu autorităţile turce, greu încercate în aceste momente dificile”, se arată în mesajul preşedintelui Iohannis.

Şeful statului subliniază că România rămâne acelaşi partener hotărât şi implicat în lupta internaţională pentru prevenirea atacurilor teroriste şi pentru eliminarea acestui flagel.

Turcia a declarat o zi de doliu naţional duminică, după dublul atentat de sâmbătă, de la Istanbul, soldat cu 38 de morţi şi peste 150 de răniţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.