Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană l-a primit luni la sediul NATO pe Înaltul Reprezentant pentru Bosnia şi Herţegovina, Cristian Schimdt, el afirmând că în ultimele luni, zona Balcanilor de Vest a fost una dintre cele mai atent monitorizate, date fiind evoluţiile complicate din regiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”L-am primit astăzi, la sediul NATO, pe Înaltul Reprezentant pentru Bosnia şi Herţegovina, Cristian Schimdt”, anunţă Geoană pe Facebook. 
 
Oficialul NATO aratră că ”în ultimele luni, zona Balcanilor de Vest a fost una dintre cele mai atent monitorizate, date fiind evoluţiile recente, complicate, din regiune”.
 
”Doar prin coordonarea eforturilor internaţionale putem să facem faţă tuturor provocărilor apărute şi să sprijinim această regiune de importanţă strategică pentru Alianţă”, precizează Mircea Geoană. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.