Ambasada României la Paris a primit vineri prin poştă un plic care conţinea un praf alb, anunţă MAE, care precizează că instituţiile franceze au stabilit că praful nu reprezintă un pericol pentru sănătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ministerul Afacerilor Externe informează că, la 16 decembrie Ambasada României la Paris a primit prin poştă ”un plic atipic, de mici dimensiuni, care conţinea mai multe şerveţele şi o cantitate de aproximativ 50 grame de praf alb”.
Reprezentanţii misiunii diplomatice au urmat procedurile de lucru în astfel de situaţii şi au solicitat intervenţia de urgenţă a instituţiilor franceze abilitate.
”După analiza conţinutului plicului suspect, instutuţiile franceze au stabilit că nu reprezintă un  pericol pentru sănătate. Autorităţile franceze au preluat atât plicul, cât şi conţinutul acestuia”, precizează MAE.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.