Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a felicitat duminică seara, într-o postare pe Facebook, pe Emmanuel Macron după câştigarea alegerilor prezidenţiale din Franţa, liderul social-democraţilor români transmiţând în mesajul său şi urarea „vive la France”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Felicitări lui Emmanuel Macron! Vive la France!”, a scris preşedintele Camerei Deputaţilor, postând şi o fotografie cu Macron.

Candidatul En Marche!, Emmanuel Macron, este noul preşedinte ales al Franţei, arată un exit-poll difuzat de France 24. El ar fi obţinut 65,099% din voturi. La 39 de ani, candidatul de centru devine cel mai tânăr preşedinte din istoria celei de a V-a Republici. Marine Le Pen şi-a recunoscut înfrângerea într-un discurs ţinut imediat după închiderea urnelor.

Candidata de extremă-dreapta Marine Le Pen şi-a recunoscut înfrângerea în cursa pentru Elysee, în discursul rostit duminică seara, la scurt timp după închiderea urnelor, i-a urat noroc contracandidatului său Emmanuel Macron şi a încercat să mobilizeze electoratul Frontului Naţional pentru alegerile legislative din iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.