Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, scrie joi, pe Facebook, că a avut “o discuţie aplicată” cu Devin Nunes, preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor a SUA, în cadrul căreia au vorbit despre combaterea terorismului şi a ameninţărilor comune care vizează cele două state.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am avut ieri (miercuri - n.r.) o discuţie aplicată cu domnul Devin Nunes, preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite ale Americii. Subiectele abordate au vizat combaterea terorismului şi a ameninţărilor comune care vizează statele noastre, în contextul mesajelor foarte ferme transmise pe acest subiect de către preşedintele ales Donald Trump”, a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Dragnea i-a dat asigurări lui Devin Nunes că România va fi, în continuare, “la fel de implicată” în acţiunile sale.

“L-am asigurat că România va fi în continuare la fel de implicată, iar dânsul şi-a exprimat aprecierea pentru modul în care a decurs colaborarea dintre SUA şi ţara noastră în această privinţă”, a completat Liviu Dragnea, ataşând şi o fotografie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.