Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat, miercuri, decretul de decorare a generalui-locotenent Frederick Benjamin Ben Hodges cu Ordinul ”Serviciul Credincios” în grad de Mare Ofiţer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În semn de înaltă apreciere pentru contribuţia deosebită avută la întărirea securităţii României în cadrul Alianţei Tratatului Atlanticului de Nord, pentru eforturile depuse în vederea implementării Operaţiei «Atlantic Resolve» şi a Iniţiativei de Reasigurare Europeană, în contextul măsurilor destinate întăririi flancului estic al Alianţei, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional «Serviciul Credincios» în grad de Mare Ofiţer, cu însemn pentru militari, domnului general-locotenent Frederick Benjamin Ben Hodges, comandantul United States Army Europe”, se arată în decretul prezidenţial de decorare.

Decorarea a fost făcută la propunerea Ministrului Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.