Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că este impresionantă "mobilizarea exemplară a românilor şi implicarea voluntarilor pentru a-i ajuta pe cei care sunt nevoiţi să caute refugiu din zonele de război". "Le sunt recunoscător şi le mulţumesc tuturor! Solidaritate deplină cu Ucraina şi cu poporul ucrainean", adaugă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Alături de partenerii şi aliaţii săi, România continuă să sprijine Ucraina în efortul său de a respinge invazia Federaţiei Ruse", a afirmat Klaus Iohannis, duminică, într-o postare pe Facebook.
 
El a amintit că ţara noastră va trimite o nouă tranşă de ajutoare către Ucraina: muniţie, combustibil, căşti, echipament militar, alimente şi medicamente. 
 
"Este impresionantă mobilizarea exemplară a românilor şi implicarea voluntarilor pentru a-i ajuta pe cei care sunt nevoiţi să caute refugiu din zonele de război. Le sunt recunoscător şi le mulţumesc tuturor! Solidaritate deplină cu Ucraina şi cu poporul ucrainean!", a adăugat Iohannis.
 
Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a anunţat, duminică, noi măsuri luate de România pentru sprijinirea Ucrainei. România va acorda un ajutor în valoare de 3 milioane de euro, constând în combustibil, veste antiglonţ, căşti, muniţie, echipamente militare, dar şi alimente, apă şi medicamente.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.