Premierul Sorin Grindeanu a anunţat, miercuri, că Guvernul pregăteşte vizite ale sale în cursului acestui an în Austria, Italia şi Statele Unite ale Americii, despre cea din urmă precizând că este foarte importantă pentru parteneriatul strategic pe care România îl are cu SUA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut întâlniri foarte bune la Bruxelles care vor genera întâlniri în luna aprilie şi mai. Sunt în lucru pregătirile pentru vizite, în aprilie, în Austria şi Italia", a declarat premierul Sorin Grindeanu la DcNews.

De asemenea, prim-ministrul a spus se lucrează şi la o vizită în SUA, care ar urma să aibă loc până în toamna acestui an.

"Este extrem de important parteneriatul cu SUA. Este partenerul nostru strategic. Este una din liniile fundamentale ale guvernării şi ale Guvernului pe care îl conduc întărirea relaţiilor cu SUA, dincolo de vorbe. S-au spus foarte multe lucruri în aceşti ani. Ştiu că trebuie întărite inclusiv relaţiile economice", a spus Sorin Grindeanu.

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a mai fost într-o vizită în Statele Unite ale Americii în ianuarie, pentru a participa la ceremoniile organizate cu ocazia instalării în funcţie a lui Donald Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.