Premierul Sorin Grindeanu l-a primit, miercuri, pe omologul său din Georgia, Giorgi Kvirikashvili, la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coanda, aceasta fiind prima vizită oficială a prim-ministrului georgian în România, vizita având loc în contextul a 25 de ani de relaţii bilaterale între cele două state.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din delegaţia României prezentă la primirea oficială a premierului din Georgia au făcut parte ministrul Justiţiei Tudorel Toader, ministrul Economiei Mihai Tudose şi ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall.

Începând cu ora 12.00, la Palatul Victoria, premierul Sorin Grindeanu are o întrevedere tête-à-tête cu prim-ministrul Georgiei, Giorgi Kvirikashvili, iar la ora 12.20 urmează o întrevedere în plenul delegaţiilor. La ora 13.30 cei doi premieri vor susţine o conferinţă de presă.

Primirea oficială a prim-ministrului Georgiei trebuia să aibă loc la sediul Guvernul, însă din cauza protestelor transportatorilor, aceasta a fost mutate la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coanda.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.