Ska Keller, copreşedinta grupului verzilor din Parlamentul European, spune că Guvernul român ar trebui să profite de ocazia Preşedinţiei rotative a UE pentru a-şi demonstra angajamentul faţă de lupta împotriva corupţiei, pentru statul de drept şi pentru valorile europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„România lansează oficial, astăzi, preşedinţia Consiliului UE. Conducând o ţară în care în jur de 40 de miliarde de euro pe an se pierd din cauza corupţiei, Guvernul român ar trebui să profite de ocazia Preşedinţiei pentru a-şi demonstra angajamentul faţă de lupta împotriva corupţiei, pentru statul de drept şi pentru valorile europene - în România şi în întreaga Europă!”, scrie Ska Keller pe pagina sa de Facebook.

Ea aminteşte că oamenii care au manifestat în stradă au arătat clar că vor să stopeze corupţia. ”Iar restul Europei se uită”, încheie Keller.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.