Comisarul european pentru economia şi societatea digitale, Günther H. Oettinger, face o vizită oficială în România, el urmând să participe joi, la Palatul Victoria, Forumului Internaţional România Digitală – Industrie 4.0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oettinger va sosi miercuri seară la Bucureşti.

În cursul vizitei, înaltul oficial european se va întâlni cu Delia Popescu, ministrul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, şi va participa la o cină de lucru cu reprezentanţi ai Guvernului României, anunţă Reprezentanţa CE la Bucureşti.

Comisarul Oettinger va susţine discursuri în cadrul Forumului Internaţional România Digitală – Industrie 4.0, la care vor participa preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş.

Vizita se va încheia cu o masă rotundă la care vor participa reprezentanţi ai sectorului industrial, găzduită de vicepremierul Costin Borc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.