Camera Deputaţilor are miercuri, de la 9.30, plen, în sesiune extraordinară pentru ratificarea Protocoalelor de aderare a Republicii Finlanda şi a Regatului Suediei la Tratatul Atlanticului de Nord.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel va fi o dezbatere şi vot final asupra proiectului de lege privind ratificarea Protocolului de aderare a Republicii Finlanda si a Regatului Suediei la Tratatul Atlanticului de Nord.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 18 iulie 2022, decretul pentru supunerea spre ratificare Parlamentului a Protocolului, semnat la Bruxelles, la 5 iulie 2022, de aderare a Republicii Finlanda la Tratatul Atlanticului de Nord, semnat la Washington la 4 aprilie 1949, şi a Protocolului, semnat la Bruxelles, la 5 iulie 2022, de aderare a Regatului Suediei la Tratatul Atlanticului de Nord, semnat la Washington la 4 aprilie 1949.

Guvernul a adoptat, vineri, proiect de lege care vizează ratificarea protocolului de aderare la NATO a Finlandei şi Suediei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.