Ambasadorul SUA la Bucureşti Adrian Zuckerman afirmă în mesajul adresat românilor de Paşte că această sărbătoare simbolizează nu numai renaşterea, dar si venirea primăverii, urându-le un Paşte fericit din partea sa şi a preşedintelui Donald Trump.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

”Paştele este o sărbatoare foarte importantă pentru milioane de oameni din lume. Simbolizează nu numai renaşterea, dar si venirea primăverii. Din partea mea şi a preşedintelui Trump, vă urăm un Paşte fericit!”, afirmă diplomatul american.
Şi secretarul de Stat american Mike Pompeo a transmis, sâmbătă, un mesaj către credincioşii ortodocşi, urându-le ”Sărbători Binecuvântate”.
”Chiar dacă bisericile din jurul lumii s-au golit recent, evlavia celor credincioşi umple lumea în fiecare zi. Fie ca evlavia să întărească determinarea voastră în timpul luptei noastre cu pandemia”, a transmis Pompeo.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.