Ambasada Franţei anunţă că două convoaie franceze, formate din vehicule de intervenţie, ambulanţe, care transportă echipamente medicale şi de salvare vor ajunge la serviciul ucrainean pentru situaţii de urgenţă, în acest week-end, la hub-ul umanitar de la Suceava.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un nou gest de solidaritate al Franţei faţă de Ucraina: două mari convoaie sunt în drum spre Suceava, peste 50 de camioane care transportă echipamente medicale şi de salvare, precum şi 21 de ambulanţe, vor sosi în acest weekend la centrul logistic european de ajutor umanitar”, a transmis Ambasada Franţei, pe Facebook.

La începutul lunii martie, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a fost abilitat să demareze demersurile pentru organizarea unui hub umanitar în România în zona Suceava, decizia fiind luată de Guvern şi CNSU în urma discuţiilor cu oficiali ai Comisiei Europene.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.