Un parfum bun şi de calitate poate permite bărbaţilor să se simtă mult mai încrezători şi mai siguri ca să poată cuceri inimile femeilor. Ştii de ce se zice că parfumul îţi poate dezvălui caracterul tău? Fiindcă alegerea acestuia este influenţată de preferinţele şi gusturile tale şi de felul în care te manifeşti în societate. Parfumul - este un mic detaliu al stilului, care poate remarca subtil o imagine creată despre o anumită persoană. Din acest motiv, odată cu schimbarea acestuia, putem să observăm o nouă latură a caracterului nostru. Cu toate acestea, la întrebarea - “care este cel mai bun parfum pentru bărbaţi?”, adesea se răspunde: “depinde de gustul persoanei, de calitatea produsului şi de rezistenţă”. Pe baza acestor criterii, am pregătit o listă pentru tine cu top parfumuri pentru bărbaţi:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

1.Paco Rabanne 1 Million

Dacă eşti un bărbat activ, energic şi destul de îndrăzneţ, atunci cred că acest parfum este pentru tine! Aroma sa seducătoare este irezistibilă pentru orice femeie. Compoziţia uimitoare se deschide chiar din primele secunde cu accente delicate de mentă proaspătă combinată cu mandarină suculentă. La scurt timp, aceasta îţi captivează simţurile cu arome calde de scorţişoară şi acorduri romantice de trandafiri. Finalul te va copleşi cu note lemnoase de ambră senzuală şi accente virile de piele, care vor transforma o plăcere senzorială perfectă.

2.Hugo Boss Boss Bottled

Hugo Boss Boss Bottled este alegerea ideală pentru un bărbat modern, ambiţios şi încrezător. Aroma atemporală,  picantă şi lemnoasă este preferată de o mulţime de bărbaţi din întreaga lume! După primele secunde de încercare vei simţi cum  compoziţia debutează cu note fructate de prune şi mere combinate cu acorduri uşor- acrişoare de lămâie verde, care subliniază delicat trăsăturile masculine. După câteva minute de această experienţă aventuroasă, vei simţi notele calde ale cuişoarelor şi scorţişoarei completate perfect cu acorduri de mahamon şi garoafă. Baza parfumului te va cuceri cu accentele lemnoase de cedru şi santal, împreună cu tonurile de vanilie şi vetiver şi cu notele lemnoase de măslin.

3.Versace Eros

Versace Eros este parfumul care defineşte masculinitatea şi personalitatea fiecărui bărbat. Pasiune, ambiţie şi dorinţă - sunt elementele cheie care sunt intrepretate de această “splendoare fermecătoare”. Aroma sa pătrunzătoare şi rezistentă îţi trezeşte experienţa senzorială cu notele de început de mentă proaspătă combinată cu acorduri de citrice de lămâie şi măr verde. La scurt timp, vei descoperi inima compoziţiei care îşi va transmite senzaţii dulci de vanilie şi ambră, iar la final te va alina cu notele lemnoase de cedru şi vetiver. Sună interesant nu-i aşa? Nu mai sta mult pe gânduri şi încearcă minunatul Versace Eros, care poate fi achiziţionat doar, accesând pagina magazinului online Makeup https://makeup.ro/categorys/3218. Aici te vei consulta cu cele mai bune produse pentru tine, calitative şi originale.

4.Dior Sauvage

Dior Sauvage este un parfum care se potriveşte pentru toate vârstele şi preferinţele şi care atrage inimi. Notele de vârf sunt prezentate de bergamota suculentă care se completează perfect cu acordurile picante de piper roz, ce evidenţiază personalitatea masculină. Baza compoziţiei te va copleşi cu notele lemnoase de cedru şi ambroxan.

5.Calvin Klein Euphoria

Eşti un bărbat puternic, ambiţios, decis şi ştii ce-ţi doreşti de la viaţă? Calvin Klein Euphoria cu siguranţă este pentru tine. Aroma florală şi fructată te va îndulci cu notele condimentate de piper şi ghimbir, în îmbinare cu acordurile răcoritoare de plante de salvie şi tonurile lemnoase de ambră senzuală şi patchouli.

6. Dolce & Gabbana Light Blue Eau

Dolce & Gabbana Light Blue Eau este considerat cel mai masculin parfum care se dezvăluie prin aroma sa bogată şi proaspătă de primăvară. Compoziţia se deschide cu note de citrice de bergamotă completată cu mandarină, iar în scurt timp îţi va trezi simţurile cu accente de sare şi ienupăr. La final, te va bucura cu notele lemnoase de mosc.

7. Lacoste Eau de Lacoste L. 12.12. Blanc

Parfumul Lacoste Eau de Lacoste  L. 12.12. Blanc emană note de prosperitate, lejeritate şi eleganţă, care ar putea fi alegerea perfectă în sezonul cald de vară. Aroma sa este de lungă durată şi se potriveşte perfect pentru bărbaţii care duc un stil de viaţă activ. Compoziţia debutează cu acorduri de rozmarin şi grapefruit, care la scurt timp continuă să-ţi trezească simţurile cu accentele florale de tuberoză şi să te copleşească la final cu notele lemnoase de cedru şi vetiver. Datorită aromei sale proaspete, parfumul este clasificat în categoria top parfumuri de vară pentru bărbaţi.

8. Byredo Gypsy Water

Byredo Gypsy Water este o compoziţie destul de îndrăzneaţă şi seducătoare care va atrage atenţia cu siguranţă bărbaţilor activi şi energici. Aroma se deschide la început cu note de citrice şi lemnoase, dar după câteva minute se transformă într-o combinaţie interesantă de tămâie şi iris. La final, rămâi surprins plăcut de accentele dulci de vanilie şi santal.

9.  Salvatore Ferragamo Ferragamo Intense Leather

Dacă eşti un bărbat iubitor de neobişnuit şi destul de îndrăzneţ, atunci ţi se va potrivi cu siguranţă acest parfum. Aroma pătrunzătoare şi destul de energică te va induce din primele secunde într-o atmosferă activă, care te va încânta cu notele de început ale unei combinaţii perfecte de mandarină şi salvie. Inima compoziţie te va copleşi cu accente florale, delicate de iris şi lăcrămioară, iar finalul te va încânta cu acorduri lemnoase de mosc.

10.Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme

Parfumul Acqua Di Gio Pour Homme de la renumitul brand Giorgio Armani este simbolul eternităţii, puterii şi masculinităţii. Această “splendoare” pasională şi elegantă, trezeşte simţurile şi te ajută să atingi noi orizonturi şi noi experienţe. Aroma îşi păstrează prospeţimea bergamotei completată cu accente uşoare de tămâie, care te va încânta spre final cu acorduri lemnoase de patchouli. Parfumul este încadrat în categoria top parfumuri de vară pentru bărbaţi.

Indiferent de alegerea făcută, noi te asigurăm că fiecare din aceste “splendori parfumate” au ceva special pentru tine care îţi va sublinia personalitatea masculină!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.