Odată cu sosirea sezonului rece, vă simţiţi de parcă trebuie să vă înnoiţi şi casa, nu doar garderoba, nu-i aşa? Ei bine, dacă vă număraţi printre persoanele cărora le place să-şi asorteze locuinţa după fiecare anotimp, atunci acest articol e pentru dumneavoastră. În rândurile ce urmează vrem să vă prezentăm câteva tipuri de lampadare cu care puteţi redecora, pentru ca locuinţa familiei să prindă şi mai multă personalitate. Iar la final, veţi rămâne cu o mulţime de idei de inspiraţie. Să începem!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trebuie să recunoaştem că este un sentiment plăcut atunci când locuinţa noastră se asortează cu sezonul de afară. Dacă primăvara şi vară se decorează, de obicei, cu cât mai multe plante şi buchete parfumate de flori, iar iarna se remarcă minunat brad de Crăciun sub care stau aşezate atent cele mai frumoase cadouri, atunci toamna oare cu ce se decorează? Ei bine, pe lângă decoraţiunile de sezon, cum ar fi dovlecii, figurinele înspaimântătoare cu tematică de Halloween sau lumânările parfumate, mai puteţi decora şi cu lampadare. Aceste corpuri de iluminat nu numai că se vor face folositoare tot timpul anului, dar vor şi întări atmosfera de comfort şi relaxare din orice cameră. Puteţi opta pentru astfel de veioze cu spoturi led calde sau reci, în funcţie de preferinţe. Însă, pentru a menţine aceeaşi energie ca şi cea de afară, noi vă recomandăm să optaţi pentru spoturile calde. Vă vor face să vă simţiţi mai cozy, cu siguranţă. Iar acum, a venit momentul să vă enumerăm şi modelele promise mai devreme. Veţi afla ce fel de corpuri de iluminat puteţi alege pentru a vă înfrumuseţa livingul, dormitorul sau holul.

  • Idei de corpuri de iluminat pentru orice încăpere
  1. Clasice

Printre cele mai populare alegeri se numără lampadarele clasice. Cu o astfel de opţiune nu veţi da greş, deoarece ele se potrivesc cu orice încăpere, indiferent de design-ul interior. Acestea se remarcă prin piciorul înalt şi elegant, precum şi abajurul conic, în diverse culori sau modele. Aveţi o varietate largă de produse din care să alegeţi, datorită bumbacului din care sunt confecţionate abajururile. Acest material permite imprimarea şi colorarea pieselor de decor în cele mai atrăgătoare feluri, pentru ca dumneavoastră şi cei dragi să aveţi o mulţime de opţiuni.

  1. Cu braţ mobil

Un alt tip de corp de iluminat pentru living, dormitor sau hol este cel cu braţ mobil. Astfel de lămpi vor ieşi în evidenţă datorită ingeniozităţii aduse de braţul în cauză. Dacă aveţi nevoie să citiţi, să vă uitaţi la televizor sau să vă relaxaţi pe canapea într-un cadru cât mai comod şi plăcut, atunci alegerea unui corp de iluminat cu braţ mobil este cea mai potrivită. Şi să nu mai spunem că veţi da dovadă şi de eleganţă îmbinată cu stil alegând această lampă. Cu siguranţă vă veţi uimi apropiaţii.

  1. Tip turn

 Următoarele lampadare despre care vrem să vă vorbim sunt cele tip turn. Această alegere este potrivită pentru încăperile de dimensiuni mai mici, care au nevoie de mai mult spaţiu de depozitare. O astfel de lampă se va remarca datorită rafturilor de pe structura sa de susţinere, care vă vor permite să depozitaţi cărţile preferate, obiecte de decor sau chiar şi plante pe ele. Astfel, nu numai că veţi dispune de un corp de iluminat modern, dar veţi avea şi mai multe spaţii de depozitare, aşezate estetic.

  1. Cu două sau mai multe braţe

Ultimul model de lampă de interior pentru care puteţi opta este cea cu două sau mai multe braţe. O astfel de lampă va ieşi în evidenţă datorită corpurilor de iluminat multiple şi design-ului atrăgător. Puteţi opta pentru un lampadar cu trei braţe, de exemplu, aşezat într-o încăpere mai puţin luminată şi care are nevoie de strălucire. Şi pentru a duce tot decorul la următorul nivel, alegeţi un astfel de corp de iluminat cu abajururi în culori diferite. Deşi nuanţele vor fi apropiate, totuşi diferenţa se va observa şi aşa veţi reuşi să vă impresionaţi familia în fiecare seară. Cu cât mai multe braţe, cu atât mai interesantă va deveni locuinţa dumneavoastră.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunşi la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos şi că v-am inspirat cu sfaturile oferite. Pentru şi mai multe ponturi, nu ezitaţi să navigaţi mediul online. Vă dorim happy shopping şi redecorare plăcută!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.