Aşa cum ne-am obişnuit deja de la compania ASUS, 2024 continuă seria inovaţiilor prin lansarea noii generaţii ROG Zephyrus, laptopuri care dispun acum în premieră de ecrane OLED ROG Nebuna Display într-un nou tip de şasiu realizat din aluminiu anodizat prelucrat CNC. Rezultatul este senzaţional: un laptop de gaming nu doar extrem de performant şi portabil, dar şi un exemplu de măiestrie şi stil combinate cu o rezistenţă sporită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şterge-ţi din memorie tot ce ştiai deja despre laptopurile de gaming, pentru că noul ROG Zephyrus G16 (GU605) transformă radical conceptul de laptop de gaming premium. Acest lucru este uşor de observat din clipa în care vei deschide laptopul pentru prima dată, iar senzaţia continuă atunci când iei contactul cu tasta de alimentare confecţionată din sticlă premium. 

ROG Nebula Display: cel mai bun afişaj pentru orice situaţie

În cazul laptopului ROG Zephyrus G16 (GU605), piesa de rezistenţă o reprezintă fără îndoială ecranul cu tehnologie OLED ROG Nebula Display, o adevărată revoluţie vizuală. Indiferent că te joci, lucrezi, sau vizionezi conţinut media, acest panou îţi va oferi o experienţă vizuală greu de imaginat acum câţiva ani, graţie acoperirii totale a volumului de culoare DCI-P3, standardul actual folosit în cinematografie la cel mai înalt nivel.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Rezoluţia ridicată 2.5K (2.500 x 1.600 pixeli), rata de contrast infinită care se datorează tehnologiei OLED, dar şi timpii de răspuns ultra-rapizi de 0.2 milisecunde, fac ca imaginile să fie afişate extrem de realist, ca şi cum ai privi fără filtru realitatea care te înconjoară.

Deoarece vorbim de un panou proiectat special pentru gaming, ROG Nebula Display vine cu o rată de împrospătare nativă a imaginii de 240 de cadre pe secundă, viteză care reduce la minim întârzierile, iar împreună cu tehnologia G-Sync care elimină tearing-ul şi stuttering-ul contribuie la o experienţă în jocuri impecabilă, fără artefacte sau întreruperi deranjante.

ROG Zephyrus G16 (GU605) nu este doar un laptop performant pentru jocuri şi aplicaţii 3D, ci şi un instrument foarte capabil pentru a realiza proiecte creative. Ecranul său vine cu certificare Pantone şi este calibrat cu un Delta E mediu sub 1, ceea ce înseamnă că redă culorile cu o acurateţe ridicată.

Eleganţă şi performanţă rezultate din măiestrie în inginerie

ROG Zephyrus G16 (GU605) este un exemplu de proiectare minuţioasă, cu o nouă carcasă din aluminiu 6063 prelucrat la CNC care îmbină durabilitatea şi performanţa cu linii simple, dar elegante. Construcţia din aluminiu realizată printr-un proces în opt paşi este una durabilă, robustă, şi, totodată, extrem de portabilă.

Şasiul laptopului ROG Zephyrus G16 (GU605) cântăreşte doar 1.85 kg şi măsoară 1.49 cm în gel mai gros punct, o adevărată realizare pentru un laptop care încorporează un ecran de 16 inch.

Funcţionalitatea a fost întotdeauna prioritatea numărul unu pentru inginerii ASUS, astfel eleganta carcasă din aluminiu a laptopului ROG Zephyrus G16 (GU605) cu finisaj mat integrează o bandă LED luminoasă denumită Slash Lighting array care poate fi personalizată cu nu mai puţin de 15 animaţii preprogramate pentru un grad ridicat de sofisticare şi individualitate care nu vor trece neobservate în mulţime.

ROG Zephyrus G16 (GU605) este, în acelaşi timp, un laptop puternic care poate rivaliza cu un sistem desktop, fiind prevăzut cu componente de ultimă generaţie şi poate fi configurat în modelul de top cu un procesor până la Intel Core Ultra 9 185H cu 16 nuclee, 22 de fire de execuţie şi accelerator AI Boost NPU, susţinut de o placă video dedicată NVIDIA până la modelul GeForce RTX 4090 Laptop GPU cu un TGP de 115 W.

ROG Intelligent Cooling: secretul performanţei unui ultraportabil de gaming

ROG Zephyrus G16 (GU605) îţi oferă o experienţă de gaming de necrezut acum câţiva ani într-un şasiu aşa de compact datorită unui sistem de răcire avansat care menţine componentele de top la temperaturi optime. ROG Intelligent Cooling foloseşte cele mai noi tehnologii pentru a asigura o răcire eficientă şi silenţioasă, chiar şi în cele mai solicitante scenarii.

Complet reproiectat, ROG Intelligent Cooling include în varianta cea mai puternică o cameră de vapori de dimensiuni generoase, pastă termică cu metal lichid şi sistemul Tri-Fan cu a 2-a generaţie de ventilatoare Arc Flow. Silenţios la încărcare maximă, ROG Ingelligent Cooling este capabil să ofere răcire ambientală 0dB în utilizare lejeră, ROG Zephyrus G16 (GU605) fiind unul dintre cele mai bine răcite laptopuri de pe piaţă.

ROG Zephyrus G16 (GU605) este un exemplu perfect de cum portabilitatea şi performanţa pot merge mână în mână şi este disponibil direct din eShop ASUS România.

(Articol susţinut de Asus)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.