Astăzi, petrecerile corporate şi private oferă o experienţă completă. Mai nou, acestea sunt organizate în locuri în care se ţin de obicei petreceri underground. Astfel, o simplă noapte în oraş se transformă într-una în care distracţia şi relaxarea sunt îmbinate armonios într-un spaţiu atipic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noile trenduri pentru petreceri personalizate, evenimente corporate şi private

Dacă eşti în căutarea unei experienţe inedite, pentru tine sau pentru membrii echipei tale, iată cele mai recente direcţii pentru petreceri personalizate sau diverse evenimente corporate şi private.

Locaţii underground

Managerii companiilor aleg pentru propriile firme aceste locuri cu oferte complete şi atrăgătoare, care pot primi de la 30 la 500 de persoane. Astfel de locuri în Bucureşti sunt Fabrica şi B52 The Club.

Conectare prin dans

Prietenii şi colegii se conectează şi se relaxează prin dans, iar experienţa este completată de DJ cu expunere şi renume.

Experienţă culinară

Meniurile de tip finger food şi bufet suedez sunt preparate cu măiestrie de chefi cu experienţă. În plus, ele nu ocupă mult din spaţiul de dans. Cocktail-urile, shot-urile şi open bar-ul cu băuturi speciale completează cerinţele unei seri de excepţie.

Factorul “personalizare”

Petrecerile private, de la onomastice şi ocazii speciale până la ieşiri periodice sau evenimente corporate - toate se pot personaliza, astfel încât să se plieze tuturor cerinţelor, inclusiv celor de tematică sau preţ.

Fabrica - una dintre opţiunile de top pentru party-urile custom pentru clienţi fizici şi corporate

Cu o experienţă de peste 18 ani pe piaţa de hospitality din România, Fabrica este alegerea perfectă pentru organizarea petrecerilor personalizate, a evenimentelor corporate şi private. În plus, Fabrica  a devenit cel mai interesant concept de integrare urbană, care include şi loc de joacă pentru copii, alături de alte servicii suplimentare.

Fabrica Group include astăzi Fabrica Restaurant, Fabrica Pub & Club, B52 The Club şi VH Catering.

B52 The Club este locul perfect pentru petreceri private, club, teatru de nişă, stand up, lansare de produse/afaceri, evenimente mondene.

Fabrica Pub & Club reprezintă destinaţia ideală pentru concerte underground, petreceri private, experienţă şi atmosferă de club.

VP Catering - meniul include finger food, fine dining şi experienţe culinare experimentale, iar chefii provin de la Radisson Blu, Bistro Lafayette, MasterChef Show sau Chefi la Cuţite Show.

Fabrica Restaurant este locul unde se întâlnesc experienţele culinare, degustarea şi târgul de vinuri cu identitatea muzicală, socializarea şi creativitatea.

Locaţiile underground, conectarea prin dans, experienţele culinare inedite şi posibilitatea de a personaliza toate aceste aspecte sunt tendinţele momentului în organizarea diverselor evenimente. Pentru o seară reuşită alături de prieteni, familie sau colegi, este important să alegi un loc care să se plieze nevoilor tale pentru a te bucura din plin de o experienţă completă.

(Articol susţinut de Fabrica.)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.