A XVIII-a ediţie a TaxEU Forum, cel mai important eveniment de legislaţie şi fiscalitate din România, va avea loc pe 8-9 februarie 2024, la JW Marriott Hotel din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conferinţa TaxEU Forum se va desfăşura în prima zi a evenimentului, pe 8 februarie şi va cuprinde 4 sesiuni de prezentări şi dezbateri ce vor aborda subiecte de actualitate din domeniul fiscal. Lideri de opinie şi experţi reputaţi vor oferi răspunsuri la problemele fiscale cu care se confruntă contribuabilii astăzi. Mai mult, conferinţa îşi propune să ofere soluţii pentru ca aceştia să se poată adapta mai uşor la schimbările fiscale cauzate de reglementările noi din legislaţie.

Efectele ultimelor modificări fiscale asupra mediului de afaceri, analiza noilor prevederi din Codul Fiscal, noutăţile privind preţurile de transfer şi acordarea facilitaţilor fiscale, precum şi schimbările de paradigmă în abordarea controalelor fiscale sau provocările privind RO-eFactura sunt doar câteva dintre temele ce vor fi discutate pe scena conferinţei TaxEU Forum Bucureşti 2024.

Cea de-a doua zi a evenimentului, 9 februarie, va fi dedicată seminarelor specializate susţinute de către companii importante de consultanţă fiscală, unde participanţii vor aprofunda subiectele prin exemple practice şi speţe actuale.

OFERTĂ SPECIALĂ DE PARTICIPARE

Până pe 22 decembrie 2023 cei care se înregistrează la noua ediţie TaxEU Forum Bucureşti beneficiază de un preţ redus prin oferta Early-Bird. Înscrierile sunt deschise şi se pot face pe www.taxeu.ro. Asiguraţi-vă din timp locul pentru a profita de oferta specială.

Profesionişti de top vor urca pe scena conferinţei TaxEU Forum, dintre care: 

  • Alex Milcev (Partener, Lider al Departamentului de Asistenţă Fiscală şi Juridică, EY România şi Moldova)
  • Angela Roşca (Managing Partner, TaxHouse-Taxand România)
  • Gabriel Biriş (Co-Managing Partner, Biriş Goran SPARL)
  • Dan Manolescu (Preşedinte, Camera Consultanţilor Fiscali, Tax Partner – Soter & Partners)
  • Dan Schwartz (Managing Partner, RSM Romania)
  • Anca Grigorescu (Partener, bpv Grigorescu Ştefănică)
  • Dan Bărăscu (Head of Tax, Partener, BDO România)
  • Daniela Zar (Partener | FCCA | Membru CCF, TPA România)
  • Mitel Spătaru (Tax Partner, Crowe România)
  • Theodor Artenie (Head of Tax Practice România, Noerr)
  • Cristian Rădulescu (Partner, TaxHouse-Taxand România)

Noua ediţie se va desfăşura exclusiv “în persoană”, la Hotel JW Marriott din Bucureşti, iar participarea va fi posibilă doar cu prezenţă fizică, în sala de conferinţă.

Pentru a fi la curent cu noutăţile despre TaxEU Forum, vă invităm să urmăriţi pagina oficială de Facebookevenimentul creat special, dar şi pagina de LinkedIn.

TaxEU Forum 2024 Bucureşti este organizat de Evensys în parteneriat cu TaxHouse-Taxand RomâniaEY RomâniaBiriş GoranBDO RomâniaPwC RomâniaRSM RomaniaTPA Româniabpv Grigorescu ŞtefănicăCrowe România şi Noerr.

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 17 ani de experienţă în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferinţe şi de seminare proprii, ce acoperă şapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiţii, HR, Real Estate, Production şi Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât şi cea din Europa Centrală şi de Sud-Est.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.