Brandul New Balance, unul dintre cei mai cunoscuti giganti din lumea modelelor iconice de sneakers, care produce si haine si accesorii, este un simbol al confortului si al designului minimalist pentru multi dintre fanii modei stradale. Este, de asemenea, un adevarat evergreen. Afla ce are brandul New Balance de oferit!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

New Balance - un geniu al tehnologiei

Brandul New Balance este prezent pe piata inca de la inceputul secolului XX. La fel ca si in cazul altor branduri faimoase, exista o legenda si in spatele originilor New Balance: conform acesteia, cei din cadrul companiei fondate de catre William J. Riley au fost fascinati de usurinta cu care gainile isi pastrau echilibrul si, cu picioarele acestor pasari drept model, au creat branturi inovatoare care confera trei puncte de sprijin. Initial, brandul New Balance avea drept clientela-tinta persoanele care lucrau stand in picioare. Insa la inceputul anilor 1960, solutia inovatoare adusa de New Balance a fost descoperita si apreciata de catre sportivi. Inspirati de sugestiile lor, patronii de la New Balance au facut primii pasi catre imperiul modei in 1961: au creat o colectie de incaltaminte de alergare New Balance, si anume Trackster. Desi epoca de aur a brandului New Balance nu sosise inca: in anii 1970, New England era capitala freneziei jogging-ului care incepuse in SUA. Modelele de la New Balance aparute pe piata nu mai erau purtate doar de catre sportivi. Primul model care a purtat litera N, si anume pantofii de alergare New Balance 320, a reprezentat un succes urias in randul fanilor care apreciau confortul casual garantat de acest tip de încălţăminte.

New Balance: produse evergreen pentru femei si barbati

In perioada de redescoperire a modei spectaculoase a inceputului anilor 2000, modelele de sneakers din material tip plasa au revenit pe strazi, ca spre exemplu New Balance 530, disponibil astazi in oferta brandului. Designul care atrage toate privirile, combinat cu detaliile contrastante si logoul brandului New Balance, reprezinta alegerea ideala pentru cei care prefera ceva deosebit fata de incaltamintea obisnuita. Pe langa designul interesant, incaltamintea de la New Balance este inspirata de moda anilor 80 si garanteaza senzatia de confort maxim si amortizare optima. Tehnologia Abzorb asigura absorbtia socurilor, iar banda de rulare este foarte aderenta si impiedica alunecarea. Modelul clasic New Balance 550 este faimos dintr-un anumit motiv: este un tip de incaltaminte potrivit pentru barbati si femei, avand o forma distinctiva si talpa robusta care aminteste de modelele purtate de baschetbalisti in anii 1980. Datorita partii superioare din piele alba, este usor sa combini aceasta versiune de la New Balance cu orice outfit stradal. Cu siguranta ca modelul New Balance 574 este, de asemenea, unul special. Creat in 1988 ca incaltaminte confortabila si stabila pentru alergatori, acesta a devenit foarte popular si in afara salilor de forta. Desi este disponibil in culori care atrag privirile, cum ar portocaliul, acesta este asociat in principal cu nuantele neutre si simple pentru care sunt cunoscute produsele de la New Balance. Datorita insertiilor moi din piele intoarsa si designului versatil, acest model de la New Balance se potriveste perfect cu stilul tau individual.

Ce anume sa porti cu incaltamintea de la New Balance?

Cele mai faimoase modele disponibile de la New Balance sunt inspirate de stilul retro, asa ca e o idee buna sa pastrezi acest vibe pentru intregul tau look. Cu siguranta putem purta incaltamintea de la New Balance cu blugi tip mom, pantaloni scurti largi cu snur si blazere lungi (in culori aprinse care sa contrasteze cu paleta de nuante simple specifice brandului). Pe timpul verii, merita sa asortezi modelele New Balance 550 si 574 din piele cu fuste tricotate si rochii largi tip tricou atunci cand iesi in oras. Insa poti opta si pentru un look minimalist de strada: o tinuta pe culoarea gri care poata fi alcatuita din tricouri simple, pantaloni jogger si topuri cu guler rotund de la New Balance, precum si accesorii in aceeasi nuanta, cum ar fi un rucsac, o borseta si o palarie bucket, reprezinta un element de baza al stilului streetwear.

Vezi întreaga gamă New Balance - https://www.jdsports.ro/branduri/new-balance

La JD gasesti incaltaminte de la New Balance, atat legendarele modele evergreen care sunt disponibile in fiecare sezon, cat si versiunile noi din portofoliul brandului, cum ar fi modelele moderne din colectia New Balance Fresh Foam. Asorteaza-le cu haine si accesorii care iti definesc propriul stil si descopera ca griul este foarte la moda!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.