Scandalul care zguduie fotbalul italian şi fotbalul internaţional poate face ca starurile care calcă strâmb să-şi schimbe atitudinea. E un moment pentru ca şi noi să reflectăm la responsabilitate şi la modul în care ne bucurăm de pasiunea pentru pariurile sportive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bella Italia

Lider în industria de profil din România, Superbet îţi oferă în transmisiune directă meciurile din campionatul italian de fotbal, prezente în oferta de streaming live pe site-ul şi în aplicaţia Superbet, plusează şi cu Super Cote pentru pieţele rezultat final (solistele/soliştii), ofertă de Super Pariuri, unde sunt combinate opţiunile cele mai populare, precum final, marcator, cartonaşe, cornere, şuturi pe poartă...

Ai la dispoziţie tot ce trebuie pentru ca să trăieşti pasiunea pentru fotbalul italian şi din postura de parior!

Mai mult, dacă vrei să cauţi ceva care să te inspire, ai acces nelimitat la fluxul de bilete din Super Social, reţeaua de socializare a pariorilor din aplicaţia Superbet. Găseşti acolo bilete plasate de ambasadori Superbet, influenceri, tipsteri şi le copiezi pe cele care te conving.

Tu stabileşti miza. Poţi astfel să profiţi de experienţa şi spiritul de anticipaţie al unor foşti fotbalişti legendari, al jurnaliştilor sportivi de top şi al furnizorilor de ponturi care prind multe serii de bilete verzi!

Instalează gratuit aplicaţia Superbet şi intră în Super Social

Care pe care

Acum, pentru a puncta esenţialul, îţi spunem că Milan-Juve se anunţă un meci foarte contondent. Cu ambele echipe capacitate să nu piardă. Un potenţial PsFX verde, un meci în care ambele echipe să marcheze, dar totuşi, un meci de Sub 2.5 goluri.

E presiunea momentului, e presiunea istoriei şi chiar dacă liderul Milan vine după 4 victorii consecutive, această pauză competiţională prilejuită de fereastra oferită de meciurile echipelor naţionale angrenate în preliminariile pentru Euro 2024 e posibil să fie tăiat elanul Diavolului Milanez.

Bătrâna Doamnă nu şi-a pierdut prestanţa, dar nu are constanţă în evoluţii, iar Milanul îi este unul dintre cei mai incomozi adversari.

Magicienii de pe bancă

Allegri (Juventus) va deveni al doilea cel mai întâlnit antrenor din cariera lui Stefano Pioli (AC Milan). Amănuntul statistic deosebit este acesta: numai două meciuri directe a câştigat Pioli în faţa lui Allegri, în 21 de dueluri, pierzând 14 şi remizând în 5! Dar cele două victorii au fost în ultimele două meciuri directe!

Cu jucătorii reveniţi la echipă abia pe parcursul zilei de miercuri şi antrenamentele reluate abia joi, rolul antrenorilor se anunţă a fi mai mare decât în alte dueluri de aşa calibru.

Care dintre ei se va impune?

Răspunde cu un pariu plasat responsabil la Superbet

GO SUPER

(Articol susţinut de Superbet)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.