Philip Morris International (PMI) l-a numit pe Kurnia Adhi Sulistyawan în funcţia de Manufacturing Director al fabricii Philip Morris România, din 1 noiembrie 2023. Kurnia Adhi Sulistyawan preia mandatul de la Joao Brigado, care a condus fabrica în ultimii doi ani şi a fost numit Director Manufacturing în Portugalia, Europe CC & TPM Manufacturing în cadrul Philip Morris International.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Construcţia fabricii din Otopeni a început în 1997, iar în prezent, această unitate de top joacă un rol esenţial în strategia globală a PMI. Peste 92% din producţia locală de consumabile pentru IQOS este exportată în 54 de pieţe de pe 5 continente.

Kurnia Adhi Sulistyawan s-a alăturat echipei Philip Morris HM Sampoerna Tbk. Indonezia în 2005, ca Graduate Trainee. De-a lungul carierei, a ocupat funcţii diverse, de la Production Manager pentru Philip Morris Portugalia, până la Head of Manufacturing  în cadrul Philip Morris HM Sampoerna Tbk. Indonesia.

Mă bucur să mă alătur echipei şi fabricii Philip Morris International din România într-o perioadă efervescentă, odată cu anunţarea unei investiţii suplimentare de peste 130 milioane de dolari. Graţie acestei noi investiţii, fabrica din Otopeni va creşte capacitatea de producţie, va contribui suplimentar la creşterea exporturilor României şi va accelera tranziţia către o Românie fără fum. Misiunea mea este să continui transformarea fabricii din Otopeni, una dintre cele mai importante şi moderne unităţi de producţie din cadrul Philip Morris International. ”, a declarat Kurnia Adhi Sulistyawan, Director Manufacturing, Philip Morris România.

Fabrica din Otopeni se află în centrul strategiei care stă la baza viziunii Philip Morris International de a construi un viitor fără fum, alături de alte şapte fabrici din lume care produc consumabile pentru IQOS. Dintre acestea, trei sunt situate în Uniunea Europeană – România, Grecia şi Italia. Viziunea PMI este de a construi un viitor fără fum şi de a înlocui ţigările cu produse fără fum care – deşi nu sunt lipsite de riscuri – sunt o alegere mult mai bună decât continuarea fumatului.

Philip Morris International: Pentru un viitor fără fum

Philip Morris International (PMI) este o companie internaţională de top din industria tutunului care şi-a propus să construiască un viitor fără fum şi să îşi extindă, pe termen lung, portofoliul cu produse din afara sectorului de produse care conţin tutun sau nicotină. Portofoliul actual de produse al companiei constă, în principal, în ţigări şi produse fără fum. Din 2008, PMI a investit peste 10.5 miliarde USD pentru a dezvolta, fundamenta ştiinţific şi comercializa produse inovatoare fără fum pentru adulţii care altfel ar continua să fumeze, cu scopul de a opri complet vânzarea ţigărilor. Pentru aceasta au fost construite capacităţi de evaluare ştiinţifică de nivel mondial, în special în domeniile toxicologiei sistemelor preclinice, cercetării clinice şi comportamentale, cât şi studii ulterioare introducerii pe piaţă. În noiembrie 2022, PMI a achiziţionat Swedish Match – lider în comercializarea produselor cu nicotină pentru uz oral – şi se află astfel în fruntea companiilor care luptă pentru un viitor fără fum prin mărcile sale IQOS şi ZYN. Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) din SUA a autorizat comercializarea unei versiuni a dispozitivului IQOS dezvoltat de PMI, Platforma 1, şi a consumabilelor aferente, precum şi produsului de tip snus al companiei Swedish Match, ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP). În 30 septembrie 2023, produsele fără fum dezvoltate de PMI erau disponibile pentru vânzare în 82 de pieţe iar PMI estimează că aproximativ 19,7 milioane de adulţi din întreaga lume, au trecut deja la IQOS şi au renunţat la fumat. Produsele fără fum au reprezentat aproximativ 36,2% din veniturile nete totale ale PMI pentru cel de-al treilea trimestru din 2023. Cu o bază solidă şi o expertiză semnificativă în ştiinţele vieţii, în februarie 2021, PMI şi-a anunţat ambiţia de a se extinde în domeniile wellness şi de îngrijire a sănătăţii şi, prin filiala sa Vectura Fertin Pharma, îşi propune să îmbunătăţească calitatea vieţii prin furnizarea de experienţe de sănătate integrate. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.