Kaufland România, unul dintre cei mai mari angajatori locali, dar şi din Europa, desemnat pentru al optulea an consecutiv „Angajator de top”, oferă angajaţilor săi atât un pachet salarial atractiv, cât şi o multitudine de alte beneficii, compania mizând pe satisfacţia profesională, dar şi personală a echipei sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kaufland România, unul dintre cei mai mari angajatori locali, dar şi din Europa, desemnat pentru al optulea an consecutiv „Angajator de top”, oferă angajaţilor săi atât un pachet salarial atractiv, cât şi o multitudine de alte beneficii, compania mizând pe satisfacţia profesională, dar şi personală a echipei sale.

Astfel că, principalul beneficiu oferit de Kaufland angajaţilor este echilibrul dintre viaţa profesională şi personală a acestora, compania fiind foarte flexibilă în acest sens. Retailerul oferă libertatea angajaţilor săi de a atinge un echilibru între viaţa profesională, viaţa de familie şi timpul lor liber. Aceştia îşi pot organiza timpul aşa cum îşi doresc pentru rezolvarea unor probleme personale neplanificate sau care nu pot fi rezolvate decat în timpul zilei de lucru. Tot ce trebuie să facă este să îşi anunţe managerul şi să stabilească împreună următorii paşi.

Kaufland oferă angajaţilor şi posibilitatea de a-şi lua concediu sabatic. Aceştia îşi pot întrerupe activitatea profesională pentru o lună, două sau trei luni pentru a se dedica vieţii de familie, prietenilor, călătoriilor sau hobby-urilor.

De asemenea, angajaţii Kaufland din majoritatea departamentelor din sediul central au posibilitatea de a lucra mobil, atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung, indiferent de locaţie.

În plus, toţi angajaţii Kaufland, pe lângă zilele de concediu de odihnă primite la semnarea contractului, vor primi şi zile suplimentare plătite pentru ocazii speciale, precum căsătoria sau schimbarea domiciliului.

Dezvoltarea personală este la fel de importantă ca dezvoltarea profesională. Kaufland oferă acces la biblioteca Bookster şi la cursuri gratuite de limbi străine atât pentru angajaţi, cât şi pentru copiii lor.

Iar pentru o experienţă de lucru eficientă şi modernă, Kaufland oferă toate echipamentele necesare, astfel încât angajaţii să-şi desfăşoare activitatea într-un spaţiu sigur, dotat corespunzător şi confortabil, atât în sediul central, cât şi în magazine şi centrele logistice.

În sediile logistice, compania utilizează cea mai recentă tehnologie şi optimizează procesele permanent, în aşa fel încât angajaţii să se poată bucura de un volum de muncă rezonabil. Iar pentru momentele în care angajaţii companiei din sediul central au nevoie de o pauză, zonele open space şi spaţiile sociale amenajate modern îi aşteaptă să se relaxeze şi să socializeze.

Pentru Kaufland şi sănătatea angajaţilor săi este foarte importantă. Compania acordă o mare importanţă beneficiilor care promovează sănătatea, nutriţia, sportul şi echilibrul şi oferă abonamente 7Card, card de reducere la farmacii şi cabinete medicale, asigurare privată voluntară de sănătate, reduceri speciale la agenţie de turism, reduceri şi promoţii pentru bilete la diverse evenimente, servicii bancare preferenţiale şi posibilitatea ca angajaţii să participe la Corporate Games.

Persoanele interesate să se alăture echipei Kaufland România, o pot face aplicând online pe www.cariere.kaufland.ro, telefonic la 0219132 sau venind la biroul de informaţii din oricare magazin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.