Adidaşii sunt pantofi sport iubiţi de toată lumea, iar aspectul lor atât de universal înseamnă că pot fi purtaţi cu succes în multe stiluri diferite şi vor arăta perfect de fiecare dată. Află cum să porţi adidaşi pentru bărbaţi în acest sezon în diverse ţinute la modă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adidaşi pentru bărbaţi – cum să-i porţi cu mult stil?

Printre încălţămintea unui bărbaţi  trebuie să se regăsească cel puţin o pereche de pantofi sport. Aceşti pantofi se potrivesc foarte bine cu hainele sport şi casual, care îmbogăţesc stilul şi îl fac şi mai confortabil. 

Poţi combina cu succes adidaşii de pe https://modivo.ro/c/barbati/incaltaminte/sneakersi nu doar cu haine casual, ci şi cu cele mai elegante. Cheia pentru a crea un stil interesant şi la modă este bunul gust şi, mai presus de toate, alegerea hainelor care să te facă să te simţi confortabil. Merită să adopţi regula potrivit căreia adidaşii se potrivesc întotdeauna atunci când nu trebuie să arăţi foarte oficial şi când cea mai importantă valoare pentru tine este confortul.

Adidaşi pentru bărbaţi – doar pentru adolescenţi?

De regulă, adidaşii sunt caracteristici tinerilor, dar din ce în ce mai des sunt purtaţi şi de bărbaţii maturi. Astăzi nu este greu să vezi bărbaţi de 40 - 50 de ani în adidaşi. Totul depinde de stil - vârsta este doar un număr, iar mulţi bărbaţi poartă pantofi foarte moderni, inclusiv adidaşi. Nicăieri nu scrie că aceşti pantofi sunt doar pentru tineri. 

Unul dintre cele mai importante aspecte în modă este să te simţi bine – dacă te simţi bine în legătură cu ceva, aşa vei arăta. Merită să rupi stereotipurile modei şi să te îmbraci aşa cum îţi doreşti, pentru că atâta timp cât păstrezi bunul gust, totul este bine. Poţi compara o mulţime de oferte din diferite magazine şi vei găsi pantofi la un preţ bun în câteva minute.

Ţinute la modă cu adidaşi bărbaţi

Mulţi bărbaţi au cel puţin o pereche de adidaşi în garderoba lor, dar nu toată lumea ştie să-i folosească ingenios în ţinute sau cum să-i combine pentru a arăta elegant. Mai jos vei găsi câteva idei de ţinute cu adidaşi pentru bărbaţi.

  • Stil total negru

Probabil că nu există bărbat care să nu arate atractiv în stilul total black, care este compus doar din haine şi accesorii negre. Un astfel de set adaugă mister şi, în acelaşi timp, este puternic asociat cu eleganţa, seriozitatea, poziţia înaltă şi puterea. Aspectul total black poate fi creat cu pantaloni negri, o curea neagră din piele, o cămaşă neagră şi pantofi sport negri. Există multă eleganţă în acest set, ce poate fi folosit cu succes, de exemplu, pentru o întâlnire de seară cu prietenii. Într-o versiune mai lejeră, look-ul va consta din adidaşi negri, blugi negri şi un tricou negru.

  • Denim şi adidaşi

Blugii şi adidaşii pentru bărbaţi sunt o combinaţie care nu putea lipsi printre propuneri. Alege blugi skinny sau cel puţin un model de pantaloni uşor conici în albastru clasic de pe https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte/blugi şi asortează-i cu adidaşi albi standard si un tricou alb. Ai garantat un aspect la modă şi confortabil. De asemenea, poţi înlocui oricând tricoul cu o cămaşă, dar nu o pune în pantaloni, doar suflecă-ţi mânecile. Un astfel de stil neglijent este un adevărat hit de modă. În acest caz, poţi chiar să alegi pantofi sport pentru bărbaţi multicolori.

  • Adidaşi + haine elegante

Un sacou, pantaloni eleganţi şi adidaşi? Desigur, plus un tricou imprimat şi obţii un amestec foarte interesant de tradiţie şi modernitate. Styling-ul va consta în jumătate din haine elegante şi jumătate casual, care este una dintre cele mai la modă tendinţe ale ultimelor sezoane. De asemenea, poţi să faci un pas mai departe şi să combini un sacou cu cămaşă, cravată, pantaloni eleganţi şi adidaşi, dar sacoul trebuie să fie sportiv, astfel încât ţinuta să fie echilibrată. Dacă combini un costum elegant cu adidaşi, ţinuta poate părea deplasată şi există o mare probabilitate ca aceasta să fie percepută ca nepotrivită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.