Fluxul online rapid de acordare a împrumuturilor de nevoi personale de la Credex IFN este activ si pe 123Credit.ro. Echipele tehnice a 123Credit.ro si Credex au integrat cele doua sisteme pentru a permite utilizatorilor 123Credit.ro sa aplice la un imprumut Credex din cateva click-uri. Astfel, clienţii pot obţine până la 50.000 de lei din faţa calculatorului, într-un proces care nu durează mai mult de 60 de minute până la intrarea banilor în cont, indiferent de banca la care contul e deţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne bucurăm să ne alăturăm platformei 123credit.ro ca parteneri, împărtăşind valori comune, inclusiv serviciile financiare digitale 100% online. Prin intermediul platformei lor, oferim soluţii rapide şi accesibile de finanţare pentru clienţi, inclusiv credit de nevoi personale cu un termen de graţie de 30 de zile, fără costuri suplimentare. Prin această colaborare, ne-am propus să sprijinim cât mai mulţi clienţi în realizarea planurilor lor.”, Traian Baicu CEO Credex IFN

Înfiinţată în anul 2018, CREDEX IFN S.A. este o instituţie financiară nebancară, înscrisă în Registrul Special al Băncii Naţionale. Compania face parte din grupul Altex România.

Din februarie, de când parteneriatul Credex – 123Credit.ro este functional, au aplicat prin platforma agregatoare peste 2.000 de clienţi la ofertele institutiei financiare nebancare. Aceştia pot accesa împrumuturi Credex de nevoi personale cuprinse între 1.000 lei şi 50.000 lei, pe o perioadă ce poate porni de la o luna, ajungând până la 59 de luni.

"Multumim echipei Credex pentru încrederea acordată şi pentru colaborarea excepţională de până acum. Succesul nostru este rezultatul eforturilor comune şi dedicării ambelor echipe. Împreună, continuăm să construim o platformă financiară completă si inovatoare, punând nevoile clienţilor noştri în centrul tuturor acţiunilor noastre. Vă mulţumesc din suflet pentru contribuţia voastră şi pentru că sunteţi parte din platforma noastră în această călătorie extraordinară."  Sebastian Piu, co-fondator 123Credit.ro.

De la început până la sfârşit, procesul de aplicare şi obţinere a creditului se desfăşoară doar online, fără nicio deplasare la sediul creditorului şi fără a fi nevoie de formulare tipărite. Singurul document solicitat este cartea de identitate în original, verificată tot online.

Aprobare în câţiva paşi

Clientul nu trebuie decât să intre pe platforma 123Credit.ro, îşi crează  un cont şi completează câteva informaţii demografice şi financiare, în sectiunea “Credit nevoi personale” sau “Credit IFN”.

După ce alege suma pe care are nevoie să o împrumute şi perioada pe care vrea să facă rambursarea, selectează oferta Credex şi aplică.

Compania financiară analizează rapid aplicaţia si transmite decizia de creditare, iar banii sunt viraţi în contul indicat de client.

Toate documentele se semnează electronic, iar verificarea veniturilor salariale este realizată automat de compania financiară nebancară, interogând baza de date ANAF, fără a mai cere clientului adeverinţe de venit sau alte documente. 

Prin intermediul platformei 123credit.ro, potenţialii clienţi Credex pot accesa informaţii despre mai multe produse de creditare precum şi despre costurile şi condiţiile asociate acestora. Utilizatorii platformei pot compara ofertele Credex IFN cu ofertele altor institutii financiare, astfel încât să poată lua decizia potrivită în funcţie de nevoile şi posibilităţile lor financiare.

Parteneriatul dintre cele două companii încearcă să acopere din nevoile tot mai mari ale clienţilor de a accesa servicii financiare rapide şi flexibile, într-un mediu online sigur şi transparent.

Startup-ul fintech 123Credit.ro asistă clienţi în faza de selecţie si accesare a unui credit. Utilizatorii pot studia şi compara ofertele băncilor si a IFN-urilor  în funcţie de tipul dobânzii, costuri, beneficii şi buget. Prin reţeaua de brokeri la nivel naţional, 123Credit.ro oferă şi servicii de brokeraj tradiţional făcând legătura dintre utilizator şi brokerul afiliat care se află în zona geografică a solicitantului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.