Amatorii de jocuri de noroc şi pariuri din zilele noastre sunt mult mai exigenţi atunci când vine vorba de serviciile sau produsele pe care le primesc de la un furnizor. Şi internetul pare să fie o tendinţa şi principalul furnizor de informaţii şi calitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lucrurile nu stau diferit nici când vine vorba de pariuri sportive online şi jocuri de casino online, care sunt în clipa de faţă cele mai căutate şi cele mai populare.

Situaţia se datorează în mare parte şi faptului că online există mult mai multe avantaje şi beneficii, pentru un public mult mai larg.

Care sunt cele mai importante beneficii la jocurile de pariuri sportive online?

Printre cele mai importante 5 beneficii menţionăm:

1. Posibilitatea de a paria fără taxe

Pe cele mai multe platforme nu se percep comisioane pentru depuneri sau retrageri de numerar din cont. Aceasta înseamnă că avantajele financiare sunt din principiu mai bune decât în cazul variantelor clasice de pariere, de la agenţiile stradale.

2. Pariuri bonus

Zilnic cele mai importante site-uri de pariuri oferă pariuri care au ceva special şi care pot creşte şansele de câştig pentru un jucător. Acest gen de pariuri bonus se aplică în cele mai multe cazuri la pariurile combinate.

3. Asigurare bilet

Şi acest gen de beneficiu este valabil tot pentru pariurile combinate. Asta înseamnă că, dacă dintr-o selecţie de mai multe pariuri pierzi doar unul, ai garantat o încasare de 50 de lei.

4. Poţi folosi cardul tău Visa pentru tranzacţii

Alimentarea şi retragerile de bani din cont se pot face direct din şi pe cardul tău Visa, într-un timp foarte scurt. Asta înseamnă că poţi juca mai rapid sau poţi retrage un profit mult mai repede.

5. Cote mărite

Zilnic ai parte de opţiuni de cote mărite. Aceasta înseamnă că şansele tale de a obţine un câştig mai mare sunt şi ele mai mari.

6. Pariuri speciale

Sunt site-uri pe care numărul de cote este mult mai variat, prin intermediul cotelor speciale. Poţi avea cote pentru mult mai multe situaţii din meciuri, pentru cornere, cartonaşe, goluri, jucători, astfel încât să îţi sporeşti şansele de câştig.

7. Pariuri combinate

Prin această opţiune poţi pune pe un singur bilet câte selecţii de cote dintr-un meci vrei. Opţiunea va face desfăşurarea jocului mult mai dinamică şi mai plină de adrenalină, iar tu poţi avea mai multe şanse de a încasa un profit mai bun.

8. Opţiune de cash out

Unul dintre cele mai importante beneficii de care poate avea parte un jucător acest acela de a ieşi dintr-un pariu, total sau parţial, în momentul considerat cel mai important. Prin această opţiune se poate securiza un câştig.

9. Pariuri direct din aplicaţie pe telefonul mobil

Dacă nu vrei să pierzi nimic important şi să poţi paria oricând, de oriunde te-ai afla, aplicaţia mobilă este cea mai practică şi accesibilă variantă de joc.

Toate aceste beneficii şi multe altele le poţi avea şi pe Betfair. Dacă vrei să le descoperi, accesează platforma şi deschide un cont.

Jocurile de noroc sunt doar pentru cei care au peste 18 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.