Pariurile online reprezintă o activitate la care mulţi dintre români apelează din diverse motive. Înainte de toate, pariurile online oferă divertisment şi este un mod de a alunga plictiseala. De asemenea, atât timp cât norocul şi inspiraţia sunt de partea ta, pariurile sportive pot fi chiar profitabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu toate acestea, pariurile online pot deveni foarte uşor un obicei nesănătos. Pentru a evita asta, trebuie să ştii ce să NU faci atunci când joci la pariuri online.

Tocmai ai descoperit pariurile sportive pe internet şi ai vrea să te bucuri pe deplin de această activitate, evitând toate riscurile existente? Iată ce ar trebui să NU faci pentru a evita riscurile:

Nu paria sume mari

Înainte de toate, tratează pariurile sportive ca pe un mod de a te distra şi nu ca pe o sursă de venit. Drept urmare, evită sumele mari! Nu paria mai mult decât îţi poţi permite să pierzi, altfel spus.

Cel mai sănătos sfat pe care ţi-l putem oferi în acest sens este să stabileşti un buget pentru pariuri sportive. Nu aloca mai mult de 10% din veniturile tale pentru această activitate, întocmai pentru ca viaţa ta personală să nu fie afectată atunci când pierzi bani la pariuri.

Nu uita că la pariuri sportive este mai probabil să pierzi decât să câştigi, aşa că asigură-te că eşti pregătit să pierzi sumele de bani pe care le joci.

Gândeşte-te doar la faptul că banii pierduţi nu ar trebui să îţi dea viaţa peste cap. Destul de simplu, nu-i aşa? La fel credem şi noi!

Instinctele nu trebuie să conducă

Cea mai mare greşeală pe care o poţi comite atunci când joci la pariuri online este să te laşi condus de instinct.

Să ne imaginăm următoarea situaţie: ai pariat o sumă considerabilă de bani, deşi ţi-am spus să nu faci asta, iar frustrarea, supărarea şi nervii, sentimente care apar în mod obişnuit atunci când pierzi un bilet, te determină să pariezi o sumă şi mai mare pe pariuri alese la repezeală, pentru a recupera pierderile.

Este, oare, o idee bună să faci asta? Noi spunem că nu! În astfel de momente, în care instinctul îţi spune că trebuie să pariezi mai mult pentru a recupera pierderile, tot ce trebuie să faci este să iei o pauză.

Ieşi la o plimbare, bucură-te de momente petrecute alături de cei dragi sau uită-te la un film. Te vei relaxa şi te vei convinge că a fost o idee bună.

Nu juca la case fără licenţă

Există o tendinţă printre pariori de a juca la casele de pariuri care nu au licenţă în România. Sunt multe căi de a face asta, însă noi nu recomandăm! Există un top case de pariuri cu agenţii licenţiate care oferă cele mai bune condiţii de pariere. Am lăsat şi link-ul dacă vrei să verifici.

Prin urmare, de ce să alegi o casă fără licenţă?

Nu credem că există vreun motiv suficient de bun pentru a face asta! Gândeşte-te doar la riscurile la care te expui. Ai putea fi amendat, ceea ce sigur nu îţi doreşti

Nu paria sub influenţa alcoolului

Aşa cum spuneam şi mai sus, instinctele nu trebuie să conducă. Dar cât control mai ai asupra propriilor decizii atunci când eşti sub influenţa alcoolului? La fel cum nu trebuie să te urci la volan după ce ai consumat alcool sau alte substanţe interzise, tot la fel ar trebui să tratezi şi pariurile sportive.

Gândeşte-te doar că este o activitate pe care să o faci doar când eşti cu mintea limpede, deoarece fiecare pariu jucat trebuie analizat ca la carte, întocmai pentru ca şansele de câştig să fie cât mai mari.

Nu petrece ore întregi pariind

Pariurile online sunt foarte accesibile. O simplă aplicaţie şi o conexiune la internet te poate ajuta să pariezi oricând doreşti. Dar este oare o decizie bună să petreci ore în şir pariind? Puţin probabil!

Încearcă să limitezi cât mai mult cu putinţă timpul petrecut la pariuri iar în acest fel vei reduce şansele de a te lăsa dus de val, iar în acest mod pariezi responsabil.

Acestea sunt, aşadar, câteva dintre cele mai importante lucruri pe care NU trebuie să le faci atunci când joci la pariuri online. Aplică sfaturile noastre iar în acest fel suntem siguri că vei avea atitudinea corectă faţă de această activitate şi nu vei avea probleme din cauza acestei activităţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.