Potrivit angajamentului asumat pentru o dezvoltare sustenabilă a afacerii sale, BAT continuă programul „Fii furnizor” demarat în 2021, cu intenţia de a-şi dezvolta portofoliul de soluţii inovatoare şi parteneriate care să contribuie la materializarea ambiţiei companiei de a construi un viitor mai bun. Cele două direcţii majore ale ediţiei 2024 a programului vizează dezvoltarea de soluţii inovatoare şi eficiente pentru reducerea deşeurilor şi susţinerea economiei circulare, precum şi reducerea consumului de apă şi reutilizarea apei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Companiile şi start-up-urile interesate sunt invitate să se înregistreze pe platforma BE SUPPLIER începând cu 18 martie 2024. Platforma va rămâne disponibilă pentru înregistrare timp de 6 săptămâni. Propunerile inovatoare şi sustenabile de soluţii în managementul deşeurilor şi reducerea apei vor fi foarte apreciate şi evaluate de o echipă dedicată din cadrul BAT în raport cu nevoile şi criteriile de afaceri organizaţionale. Companiile selectate vor fi apoi invitate să se alăture BAT în călătoria pentru un viitor mai bun – A Better Tomorrow™. Toate companiile înregistrate vor fi luate în considerare pentru consultări viitoare.

Sustenabilitatea este în centrul afacerii noastre | BAT România investeşte în mod constant în dezvoltarea de soluţii pentru atingerea obiectivelor sale de sustenabilitate. Fabrica noastră din Ploieşti, a doua cea mai mare a grupului din Europa şi loc de muncă pentru peste 1.000 de angajaţi, este certificată AWS pentru consumul sustenabil de apă şi are o rată de reciclare de circa 85% a deşeurilor. Începutul anului 2024 înseamnă un pas în plus în călătoria de sustenabilitate a fabricii din Ploieşti, prin instalarea a circa 1.000 de panouri fotovoltaice pe acoperişul halei de producţie, ca parte a angajamentului nostru pentru dezvoltarea surselor de energie verde.  

Simon Brown, Director de Operaţiuni pentru Aria Europa de sud est în cadrul BAT, a declarat: ”BAT face paşi decisivi în călătoria sa de transformare şi suntem hotărâţi să construim o companie a viitorului, în care sustenabilitatea are un rol principal. Investim permanent în dezvoltarea de soluţii inovatoare pentru eficientizarea consumului de resurse şi reducerea impactului asupra mediului, într-un proces care implică în primul rând consistenţă şi coerenţă. De asemenea, credem cu tărie în puterea contributivă şi ne bucurăm să invităm alături de noi parteneri pentru dezvoltarea unor soluţii inovatoare pentru atingerea obiectivelor noastre de protejare a mediului.”

BAT şi-a început călătoria în domeniul sustenabilităţii în urmă cu mai bine de 20 de ani, cu rezultate recunoscute de prestigioase instituţii la nivel internaţional, precum Dow Jones Sustainability Index sau Financial Times. Recent, compania a publicat raportul anual combinat privind performanţa de business şi în domeniul sustenabilităţii pentru anul 2023, prin care evidenţiază progresul obţinut în atingerea obiectivelor sale de sustenabilitate*.

*Raport anual combinat BAT _ Building a Smokeless World, 2023,

(Articol susţinut de BAT)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.