123Credit, platforma online care facilitează aplicarea şi obţinerea unui credit, şi-a premiat în luna ianuarie brokerii cu cele mai bune rezultate din anul 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma obţinerii unei investiţii de 3 milioane de euro în luna octombrie 2022 şi implementării noilor campanii de branding şi marketing în martie 2023, platforma de credite 123credit.ro şi-a consolidat procesul de creştere şi extindere la nivel naţional pe parcursul anului precedent, inclusiv prin deschiderea a patru birouri fizice.

Odată cu inaugurarea birourilor fizice, se închide practic un cerc complet al serviciilor 123credit.ro, definind un ecosistem în care clienţii au certitudinea că vor găsi toate informaţiile necesare, sfaturile potrivite şi sprijinul direct şi constant pe întregul parcurs al procesului de obţinere a unui împrumut.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pe lângă birourile fizice, 123Credit dispune de o reţea naţională de specialişti în creditare şi intermediere financiară, care acoperă în prezent  28 de judeţe şi 38 de oraşe.

În semn de recunoaştere ale eforturilor remarcabile, 123Credit a hotărât să acorde premii celor mai de seamă dintre aceşti profesionişti.

“Se spune că ”o profesie e pe-atât de nobilă pe câtă valoare reuşesc să aducă-n societate ai săi profesionisti.”

Sigur că cifrele sunt importante, în orice business ele te ajută să măsori şi să departajezi, dar dincolo de numere, aceste distincţii reflectă valoarea pe care colegele noastre au adus-o în 2023 societate, prin dedicarea şi implicarea exemplară oferită fiecărui client, făcând astfel cinste întregii companii.

Iar când profesionalismul şi pasiunea pentru meserie se întâlnesc, ele devin inspiraţie pentru toţi care le calcă urma, nu doar într-un  business de succes, ci pentru o întreagă industrie.” Ionuţ Verzea, Director General al Reţelei de Brokeri 123Credit

Deschiderea birourilor fizice a fost o mişcare câştigătoare a 123Credit, biroul din Cluj-Napoca fiind cel care a dat cei mai buni 3 brokeri cu cele mai mari volume de credite intermediate în 2023, premiile mergând către:

Emilia Piţu

Manuela Ersen

Erika Horvath

“În ultimii ani judeţul Cluj şi oraşul Cluj Napoca în special se află într-o continuă dezvoltare, atât din punct de vedere al infrastructurii, al investiţiilor corporatiste şi al standardului de viaţă, transformându-se într-un spaţiu din ce în ce mai atractiv pentru mulţi tineri.

Asta face ca şi piaţa creditelor cât şi piaţa imobiliară să fie din ce în ce mai efervescentă.

Crearea unui Hub de credite 123credit în Cluj a venit ca o evoluţie firească şi sunt bucuros că am reuşit să aducem alături de noi Cei mai buni specialişti în domeniul brokerajului de credite din această zonă.

Faptul că topul vânzărilor de credite la 123Credit în 2023 este ocupat de 3 brokeri de credite din Cluj Napoca nu este o surpriză, ci o confirmare a profesionalismului lor.

Iar acest lucru mă face să afirm cu toată responsabilitatea că locuitorii oraşului au în echipa 123Credit Cluj persoanele cele mai potrivite să le ajute să găsească şi să obţină cele mai bune soluţii de finanţare pentru îndeplinirea visurilor lor.” Sebastian Piu, co-fondator 123Credit.

Prin investiţiile şi strategia de dezvoltare a 123Credit, mixul dintre brokerajul online şi offline se consolidează creând o alternativă simplă şi eficientă pentru clienţii care doresc obţinerea creditului potrivit.

(Articol susţinut de 123credit.ro)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.