Cunoscuta publicaţie internaţională Global Arbitration Review (GAR) a lansat ediţia 2022 a clasamentului „GAR 100”, un index al celor mai puternice 100 de firme de avocatură în soluţionarea disputelor internaţionale. Avocaţii Ţuca Zbârcea & Asociaţii fac parte, şi în acest an, din elita mondială a profesioniştilor în domeniul arbitrajelor internaţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ţuca Zbârcea & Asociaţii rămâne una dintre cele mai titrate firme de avocatură cu expertiză în soluţionarea diferendelor internaţionale, potrivit celei mai recente ediţii a „GAR 100”. Editorii publicaţiei „GAR 100” punctează cazuistica variată în ceea ce priveşte dosarele arbitrale gestionate de echipa Ţuca Zbârcea & Asociaţii, a căror valoare a pretenţiilor se situează la 4,5 miliarde de dolari. În mod particular, publicaţia evidenţiază trei specialişti în domeniul arbitrajelor, şi anume Florentin Ţuca, Levana Zigmund, Cornel Popa. Toţi sunt avocaţi cu 25 de ani de experienţă în ceea ce priveşte arbitrajele interne şi internaţionale derulate conform regulilor Curţii de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie din România, dar şi ale Centrului Internaţional de Reglementare a Disputelor Relative la Investiţii (ICSID), Camerei de Comerţ Internaţionale (ICC), Curţii Permanente de Arbitraj de la Haga, ori regulilor de arbitraj GAFTA.

De asemenea, din echipa firmei mai fac parte Anca Puşcaşu (Partener), Cornelia Tăbîrţă (Managing Associate), Ruxandra Niţă (Managing Associate). 

De altfel, Ţuca Zbârcea & Asociaţii este plasată în mod constant în fruntea plutonului firmelor de avocatură specializate în soluţionarea diferendelor de către ghiduri juridice internaţionale precum Legal 500 sau Chambers & Partners. De asemenea, în recunoaşterea activităţii din 2020 şi 2021, echipei de litigii şi arbitraje i-a fost acordat premiul „Firma de Avocatură a Anului din România în domeniul: Litigii şi Arbitraje”, reprezentând una dintre cele mai prestigioase distincţii conferite de Benchmark Litigation Europe (publicaţie a Euromoney Legal Media Group). 

Global Arbitration Review este liderul mondial al publicaţiilor ce abordează exclusiv domeniul arbitrajului internaţional. Mai multe detalii despre ediţia 2022 a „GAR 100”, publicată de Global Arbitration Review, se regăsesc aici: https://globalarbitrationreview.com/survey/gar-100/2020/organization-profile/tuca-zbarcea-asociatii 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.