Gala organizată de Legal Marketing evidenţiază şi apreciază excelenţa profesională din domeniul juridic de business autohton. Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost desemnată „Firma de Avocatură a Anului” şi, de asemenea, i-au fost decernate alte două premii pentru activitatea în domeniile M&A şi, respectiv, Litigii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

25 de trofee au fost oferite în cadrul Romanian Legal Awards din acest an, dintre care 5 premii speciale au fost atribuite în semn de apreciere a excelenţei în domeniul avocaturii de business. În plus, gala Romanian Legal Awards a prilejuit lansarea ediţiei din acest an a revistei „Legal Innovation”.

Marele trofeu „Firma de Avocatură a Anului” a revenit Ţuca Zbârcea & Asociaţii, echipele de M&A şi Litigii ale firmei fiind, de asemenea, premiate pentru implicarea în proiecte complexe de fuziuni şi achiziţii, precum şi în speţe şi cazuri litigioase de mare anvergură pe parcursul ultimului an.

Prezenţi la eveniment, Florentin Ţuca (Managing Partner), Robert Roşu (Partner), Christina Vlădescu (Partner) şi Dragoş Apostol (Partner) au punctat importanţa efortului de echipă, a pasiunii şi vocaţiei în această profesie.

Potrivit organizatorilor Legal Marketing, fiecare premiu al Romanian Legal Awards este acordat pe baza evaluării riguroase a realizărilor şi contribuţiilor aduse în industria juridică pe parcursul unui an. În procesul de selecţie au fost luate în considerare criterii precum performanţa în litigii complexe, rezultatele obţinute pentru clienţi, inovaţia în oferirea de soluţii legale şi impactul în comunitatea de afaceri.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii este una dintre cele mai premiate societăţi de avocatură din România, deţinând în palmares câteva sute de distincţii şi trofee locale şi internaţionale. Mai mult, firma este plasată constant în fruntea plutonului caselor de avocatură din România de către prestigioasele ghiduri internaţionale Legal 500, IFLR 1000, Chambers & Partners etc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.