Procurorii anunţă, luni, că s-a deschis dosar de cercetare penală pentru mai multe infracţiuni, după partida neautorizată de vânătoare din judeţul Vrancea, în urma căreia un bărbat a murit. Acesta era fiul şefului Poliţiei Locale Agigea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii anunţă, luni, că, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, s-a înregistrat o cauză penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept, braconaj cinegetic.  

”În fapt, s-a reţinut că, la data de 05.11.2022, în jurul orei 09.30, o persoană a fost împuşcată accidental, în timp ce participa la o partidă de vânătoare neorganizată, pe raza comunei Andreiaşu de Jos, în fondul de vânătoare nr. 42 Andreiaşu, punctul Cenaru, judeţul Vrancea”, a transmis, luni, Parchetul Curţii de Apel Galaţi.  

Sursa citată a precizat că s-a dispus începerea urmăririi penale in rem şi in personam.  

”Se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările comiterii infracţiunilor, în scopul aflării adevărului şi tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate”, a mai transmis sursa citată.  

Potrivit focuspress.ro, bărbatul de 36 de ani care a murit în urma incidentului era fiul şefului Poliţiei Locale Agigea.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.