Trei tineri şi un adolescent de 16 ani au fost trimişi în judecată de procurorii din Vâlcea după ce au violat o tânără cu afecţiuni psihiatrice, la sfârşitul anului trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că procurorii au dispus trimiterea în judecată a trei tineri şi a unui minor, pentru viol. 
 
“În noaptea de 17/18.12.2022 inculpaţii majori împreună cu inculpatul minor (16 ani şi 10 luni) au ademenit-o pe persoana vătămată într-o locuinţă aparţinând unuia dintre inculpaţi, unde, prin exercitarea de violenţe şi ameninţări, precum şi profitând de starea de vulnerabilitate a victimei, generată de afecţiunile psihiatrice de care aceasta suferă, au constrâns-o să întreţină cu ei concomitent şi succesiv raporturi sexuale orale şi normale”, se arată în comunicat. 
 
Dosarul a fost trimis Judecătoriei Horezu pentru soluţionare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.