Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul decesului cântăreţului de muzică populară din judeţul Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian. Procurorii cercetează modul în care artistul a decedat la Spitalul Judetean Reşiţa, după ce fusese internat la Clinica Nera pentru tratament post-Covid. Poliţiştii şi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului artistului. Reprezentanţii Clinicii Nera, din judeţul Caraş-Severin, unde interpretul de muzică populară din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a fost iniţial internat pentru a se trata post-Covid, au transmis că artistul avea vineri, la internare, valori în limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric, fiind stabilite 15 şedinţe de terapie, el nefăcând nici o astfel de şedinţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Clinica Nera, după decesul artistului Petrică Mîţu Stoian: El s-a internat vineri, iar la consultaţia preliminară s-au constatat valori în limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric. El nu a făcut nicio şedinţ
CITEȘTE ȘI Poliţiştii şi procurorii au dispus să se facă necropsia pentru stabilirea cauzelor decesului întrepretului de muzică populară din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian

 

”La data de 8.11.2021, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, a fost înregistrat dosarul cu nr. 2486/P/ 2021, având ca obiect infracţiunea de ucidere din culpă. În cauză se efectuează cercetări privind stabilirea împrejurărilor în care a decedat persoana vătămată Mîţu Petre, la data de 6.11.2021, în cadrul Secţiei de terapie intensivă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa”, transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, într-un comunicat de presă, de luni.
Surse din anchetă au declarat pentru News.ro că marţi ar urma să fie citaţi pentru audieri angajaţii clinicii.
 
Interpretul de muzică populată din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a decedat, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00 la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, el fiind internat iniţial la Clinica Nera pentru recuperare post-COVID.
 
Petrică Mîţu Stoian a început să se simtă rău şi a avut o tuse care s-a agravat. Medicii de la Clinica privată Nera au solicitat o ambulanţă şi au transferat pacientul, de urgenţă, la Spitalul Judeţean Reşiţa. Acesta a fost internat la Secţia ATI unde a fost intubat, iar după câteva ore a decedat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.