Un bărbat suspectat că a ameninţat un judecător din Sighetu Marmaţiei a fost arestat prventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru ultraj judiciar. Bărbatul a trimis pe faxul Judecătoriei Sighetu Marmaţiei ameninţările, dar şi injurii, fiind găsit la o săptămână de la comiterea faptei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei a fost înregistrat, la data de 07.04.2021, un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de ultraj judiciar, constând în aceea că pe numărul de fax a Judecătoriei Sighetu Marmaţiei s-a primit un înscris, ce cuprinde, pe lângă injurii şi expresii obscene, ameninţări adresate persoanei vătămate M.L.A., judecător în cadrul Judecătoriei Sighetu Marmaţiei. În cauză, la data de 15.04.2020, s-a dispus continuarea urmăririi penale şi luarea măsurii reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de numitul Ş.G., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj judiciar”, a transmis, vineri, PArchetul de pe lâng Judecătoria Sighetu Marmaţiei.

Procurorii precizează că, în cursul zilei de vineri, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, iar Judecătoria Sighetu Marmaţiei a dispus arestarea pe o durată de 30 de zile.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.