Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a declarat, miercuri, după ce Laura Codruţa Kovesi a obţinut cele mai multe voturi în Comisia LIBE, că primul procuror european va fi român. Turcan i-a transmis felicitări fostei şefe a DNA şi afirmat că ”Guvernul Dragnea-Dăncilă-Toader s-a făcut din nou de râs în toată Europa”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Iată dovada că profesionalismul, normalitatea şi bunul simţ pot învinge în faţa analfabetismului şi a corupţiei. Guvernul Dragnea-Dăncilă-Toader s-a făcut din nou de râs în toată Europa. Ceea ce PSD-ALDE consideră că nu e bun pentru România, statele europene consideră că este bun pentru Uniunea Europeană! Kovesi a fost demisă în România, fără să se poată apăra, deşi DNA o bună perioadă a dat speranţa că în România corupţia poate fi învinsă. Mult succes Laura Codruţa Kovesi!”, a scrie, miercuri Raluca Turcan pe Facebook.

Acesta a afirmat că primul procuror european va fi român şi i-a transmis felicitări Laurei Codruţa Kovesi.

Laura Codruţa Kovesi a obţinut 26 de voturi în Comisia LIBE pentru postul de procuror - şef european. Marţi seară, Kovesi a câstigat cu 12 voturi şi  în Comisia CONT.

De asemenea, Kovesi s-a clasat prima după evaluarea făcută de către experţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.