Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seară, la Antena 3, că va decide dacă va sesiza Curtea Constituţională în cazul Belina după ce va primi documentaţia din partea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, precizând că încă nu a primit un răspuns de la Toader şi că va sesiza CCR doar după ce îl va primi şi va vedea argumentele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă Guvernul va sesiza CCR în cazul Belina, premierul a spus că vicepremierul Sevil Shhaideh a cerut în şedinţa de Guvern sesizarea Curţii Constituţionale, iar ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, urma să analizeze şi să vină cu o argumentaţie.

El a spus că până la acest moment ministrul Justiţiei nu a dat un răspuns şi că va lua o decizie numai după ce va vedea argumentaţia.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Doamna ministru Shhaideh a făcut o solicitare, eu m-am adresat Ministerului Justiţiei, de acolo mi s-a spus că se caută o fundamentare pentru a se vedea în ce măsură se poate sesiza CCR. Nu am primit încă un răspuns, acolo se caută argumente. Ministrul Justiţiei a venit cu nişte argumente verbale în şedinţa de guvern, a venit şi nişte contraargumente. Voi sesiza CCR doar după ce văd argumentele. Pentru că eu răspund. Deocamdată nu am această argumentaţie", a spus Tudose.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.