Ministrul justiţiei, Tudorel Toader, a discutat marţi, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dăncilă, el precizând ulterior pentru G4Media.ro, că nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu am discutat despre demisie!”, a declarat el pentru G4media.ro.

Toader este criticat atât de liderul PSD Liviu Dragnea, cât şi de membri ai PSD, nemulţumiţi de activitatea sa. 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că tot partidul s-a lăsat "păcălit" de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care a anunţat în ianuarie că vrea să adopte ordonanţele privind justiţia, iar acum a afirmat că nu se justifică urgenţa.

"Cred că domnul Toader ne-a păcălit, nu ştiu dacă o fi singur sau au fost doi", consideră Dragnea.

Şi  fostul ministru al Justiţiei, preşedinte al Comisiei juridice din Senat, Robert Cazanciuc, susţine că există „foarte multe nemulţumiri” ale senatorilor PSD cu privire la activitatea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, iar la moţiunea simplă împotriva acestuia, a cărei dezbatere este programată miercuri social-democraţii, vor vota „potrivit conştiinţei”.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.