Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, marţi, la ieşirea din sediul Consiliului Superior al Magistraturii unde a avut loc audierea lui Felix Bănilă propus la şefia DIICOT că va trimite solicitat=rea către preşedintele Klaus Iohannis, ”indiferent de aviz pentru că este consultativ”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avizul este consultativ, îl vor trimite la Ministerul Justiţiei. Eu voi trimite solicitarea către preşedintele republicii indiferent de aviz pentru că este consultativ”, a spus Tudorel Toader, la ieşirea din sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

Secţia pentru procurori a Consiliului Suprem al Magistraturii (CSM) a discutat, marţi, avizarea propunerii ministrului Justiţiei de numire a procurorului Felix Bănilă la conducerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), urmând ca tot în cursul acestei zile să trimită la ministerul Justiţiei avizul.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.