Tribunalulul Bucureşti a respins, joi, contestaţia lui Liviu Dragnea privind eliberarea condiţionată, decizia fiind definitivă. El va putea depune o nouă cerere după 27 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Instanţa a respins contestaţia formulată de Nicolae Liviu Dragne, ca nefondată.
 
Totodată, Tribunalul Bucureşti a admis contestaţia formulată de PICCJ - DNA împotriva sentinţei, pe care a desfiinţat-o în parte, în sensul că propunerea sau cererea de liberare condiţionată va putea fi reînnoită după 27 august 2021.
 
Decizia este definitivă.

Tribunalul Bucureşti a avut şi miercuri pe ordinea de zi dosarul care priveşte eliberarea condiţionată a lui Liviu Dragnea, însă cauza a fost amânată pentru joi.

Cererea iniţială privind eliberarea condiţionată a fost depusă la Judecătoria Sectorului 5, însă a fost respinsă ca neîntemeiată.

Dragnea a primit aviz favorabil din partea comisiei speciale din cadrul Penitenciarului Rahova.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ÎCCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare, cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.