Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, în Secţia pentru procurori a CSM, unde procurorul-şef al DNA şi-a susţinut punctul de vedere privind raportul Inspecţiei Judiciare, că el, ca ministru, doar a făcut solicitare către Inspecţia Judiciară pentru control şi nu a stabilit tematica de control şi nici graficul acestuia sau componenţa echipei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În limitele competenţelor de ministru al Justiţiei, alegând procedura de urmat în efectuarea controlului managerial, eu, ca ministru, nu am stabilit nici tematica de control, n-am stabilit nici graficul controlului, n-am stabilit nici procedura şi nici componenţa echipei de inspectori, cei care au făcut controlul. Eu am făcut solicitarea către IJ şi a primit miercuri raportul de la dumneavoastră în format electronic pe un CD”, a declarat Tudorel Toader, în cadrul Secţiei pentru procurori a CSM.

Laura Codruţa Kovesi şi-a prezentat, vineri, în cadrul Secţiei pentru procurori a CSM, punctul de vedere cu privire la raportul făcut de Inspecţia Judiciară după controlul făcut la DNA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.