Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, judecătorul Cristina Tarcea, a afirmat marţi că nu a făcut demersuri legale după ce în spaţiul public au părut informaţii potrivit cărora ar fi participat la întâlniri în case conspirative, pentru că a constatat că „toţi cei care nu au o anumită părere ori sunt securişti, ori sunt din statul paralel” şi nu a dorit să intre „în acest joc”, aceasta precizând că nu e târziu pentru a depune o sesizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 „La un moment dat intenţionam (să se adreseze autorităţilor – n.r.), dar urmărind realitatea românească am constatat că toţi cei care nu au o anumită părere ori sunt securişti, ori sunt din statul paralel. Mi s-a părut o glumă bună şi nu am vrut să intru în acest joc” a spus Cristina Tarcea marţi, întrebată fiind dacă a făcut demersurile legale după ce în presă au apărut date potrivit cărora ar fi participat la întâlniri care au avut loc la vile de protocol, date pe care Tarcea le-a infirmat la acel moment.  

Preşedintele ÎCCJ a adăugat că „nu e timpul pierdut” pentru „tot felul de demersuri legale” în această privinţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.