Trei bărbaţi au fost trimişi în judecată de procurorii suceveni după ce, în urmă cu o lună, au provocat un scandal într-un bar, lovind cu săbiile o persoană care a avut nevoie de două săptămâni de îngrijire medicală. Victima a reuşit să scape cu ajutorul unor clienţi ai localului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că a decis trimiterea în judecată a trei bărbaţi pentru tentativă de omor, ameninţare, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. 
 
Anchetatorii au stabilit că, în 4 august, în jurul orei 23.30, cei trei înarmaţi cu câte o sabie metalică tip macetă au mers într-un bar dintr-o localitatea rurală a judeţului Suceava. 
 
“Acolo, în prezenţa mai multor clienţi, după un scurt conflict verbal, inculpaţii au lovit cu săbiile în mod repetat, cu intensitate, la nivelul capului şi al umerilor, pe persoana vătămată, producându-i acesteia leziuni prin lovire şi tăiere care au necesitat pentru vindecare 10-12 zile îngrijiri medicale. Cu ajutorul unor persoane aflate pe terasa barului, persoana vătămată a reuşit să se refugieze şi să se baricadeze în interior, iar inculpaţii au proferat ameninţări cu moartea la adresa sa şi au lovit uşa şi faţada clădirii barului cu săbiile, provocând teama şi indignarea clienţilor prezenţi”, se arată în comunicat. 
 
Dosarul a fost înaintat pentru soluţionare Tribunalului Suceava.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.